Värdelööös

Jag är verkligen värdelös på det här, vad ska jag göra för att bli bättre? Idag är det onsdag och endast 2 dagar kvar till helgen. Veckorna går förjävla fort! Mamma och mormor har varit här på fika ikväll men nu har dom gått igen. Kristoffer är på träning men han kommer väl hem snart. På fredag ska jag till Gävle och gå på Boddy Holly med Kristoffers family eller ja det är jag, Carina, Tommy, Barbro, Sandra och Åsa. Det blir nog roligt. Men åker hem sen igen på natten. Sen på lördag tänkte vi ta en liten utgång! Var hundra år sen sist vi var ut riktigt, så det ska bli kul tycker jag. Håller alla tummarna att Malin hinner komma hit också så man hinner träffa henne och magen också, va för längesen nu! 

- Amanda
är du i Söderhamn och sugen på en sväng om? Tänkte skicka till dig och Petra idag men sen glömde jag bort det.  


Fick två stycken nya berlocker till mitt Thomas Sabo armband idag också av min käre karl! Ett rosa hjärta och en tro, hopp och kärlek berlock. Tack älskling! 








 

Söndag söndag söndag

Då var det söndag igen, tycker inte ni att det typ jämt är söndag också? Veckorna går så otroooligt fort! Igår var en väldigt mysig dag/kväll tycker jag. Frida B och Anna kom hit runt 18, så satt vi här och myste lite och gjorde oss redo för middag på O´learys. Anna fyllde 23 i veckan och vi skulle fira henne lite med mat å så. Hade bokat bord till 20.30 men när vi kom dit var det ett bord till upptaget bara, haha! Så fram till 22.15 i alla fall så var det bara vi och de andra sällskapet där. Sen började det ramla in lite folk. Åt stans godaste hamburgare och drack Strawberry daiquiri, mumma! Åkte hem runt 12 slaget men det blev en toppen kväll med toppen brudarna!




                          
                     (Jag och Frida fick ta egobilder eftersom att Anna inte ville vara med)


Snart ska vi åka ut till Sandarne och hälsa på Kristoffers farmor och farfar. Det blir trevligt eftersom att jag aldrig varit där någongång. Sen skulle det vara skönt att ta en prommis i det underbara solvädret också. Ha en mysig alla hjärtans dag! ♥




 


13 Februari 2010

Lördagmorgon, jag vaknade halv 10 av att Kristoffer väckte mig och sa att han skulle åka och träna. Somnade om och vaknade sen igen av att det var ett jävla prasslande i hallen. Kliver upp och ser att Tallrot har trasslat in huvudet i en papperspåse och kommer inte loss. Haha han är så rolig! Så kliver upp och sätter på lite kaffe, lite tråkigt att kliva upp ensam på lördagar bara tycker jag. Skickade sms och frågade mamma om hon ville följa med till Erikshjälpen med mig, och det ville hon. Så vi ska väl ta oss en sväng dit då och kika lite. Ibland kan de faktiskt ha bra grejer!

Imorse åkte Emma och Carro ner till Stockholm för att hälsa på Linda och Frida. Jag hade också velat följat med men kände att jag inte riktigt hade råd nu. Men jag hoppas att det blir fler gånger Emma? :)

Förresten! Jag och Kristoffer bokade resa igår!! Det blev till Cypern. Måndag 24 Maj åker vi! Wihooo. Ska bo på ett 4 stjärnigt hotell med All Inclusive faktiskt den här gången! Ingen av oss har haft det nångång så vi tänkte att vi skulle prova på det. Vi får hoppas bara att maten går att äta, så den inte är som den vi fick i Bulgarien på hotellet när vi var där sist. Haha fyfan. Stefan och Åsa skulle ju också egentligen ha följt med men det blev ändrade planer där! Hihi.

Nääe nu ska jag kanske sätta lite fart och göra mig redo innan mamma kommer, men vem vet jag kanske uppdaterar igen? ;)


Dagens låt: Marie Lindberg - Trying to recall






Bild från Zakynthos 2009


?!

Hallå varför går det inte att klicka upp länken jag länkade till Emmas blogg? Kopiera annars om det inte fungerar att trycka upp!

Ny design?

Hej dagboken!

Nu har jag fått inspiration av Emma Jonsson emmajjonsson.webblogg.se att börja blogga igen! Jag skulle bara vilja få snyggare design men jag vet inte hur man gör. Tror det blir roligare om den är snyggare! Jag lyckades att ändra färgen i alla fall. Från rosa till grön. Haha. Någon som vet hur man gör? Kanske någon av mina 2 trogna läsare som följer mig även fast jag inte uppdaterar något? Jag skulle vilja veta vilka ni är :) Idag är det fredag, veckans bästa dag! Slutade 15 idag och då tog jag och Emma en sväng på stan och fikade och tittade lite. Ikväll blir det bara slapp och mys med lovely, vi firar lite alla hjärtans dag idag istället för på söndag! Jag fick 2 st Filippa K muggar av honom nyss i present, hihi. Nu ska jag fortsätta att kolla lite på utlandsresor. Det blir nog att vi åker till Cypern den 24e maj, men ska kolla vidare å se om jag hittar något bättre!

Trevlig fredag!

RSS 2.0